De Porcioles imposa la seva veterania al torneig d’estiu

NINGÚ GUANYA AL CAMP MASIA BACH DE GOLF BARCELONA EN UNA JORNADA MARCADA PER LA XAFOGOR.

PEDRO MURGA ÉS EL MILLOR ‘SCRATCH’ AMB 28 PUNTS, QUATRE MÉS QUE EL CAMPIÓ.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

José María de Porcioles va ser l’únic que va estar a punt de guanyar al camp en el torneig d’estiu de PeriodistesGolf celebrat el dijous, 22 d’agost, en plena xafogor salvatge, al recorregut clàssic, el Masia Bach, del Golf Barcelona. El veterà jugador no es va arronsar davant la calor asfixiant i va sumar 36 punts stableford (el seu par) per imposar-se per davant d’altres 44 rivals, la majoria dels quals menys experts que ell.

Per darrera del campió d’estiu van quedar, amb 35punts, José A. Megia i la dona del guanyador, Maribel de Manuel, i un pèl més enrere Pedro Murga, amb 34 punts i 28 scratch que li van donar la victòria en aquesta classificació que no té en compte el hàndicap de joc. En scratch, despres de Murga van quedar, amb 24 punts, el mateix De Porcioles, Joan Perich i dos dels nombroso convidats (18 n’hi va haver), Juan Romero i Francisco Palau.