Pedro Murga, campió de Catalunya dobles sènior a Llavaneres

EL NOSTRE ASSOCIAT ES VA EMPORTAR EL TÍTOL OFICIAL FENT PARELLA AMB MICHAEL COSTELLO, AMB 138 COPS.

El nostre associat Pedro Murga es va proclamar campió de Catalunya Dobles Sènior 2024 després de dos jornades de competició a Golf Llavaneras, on va fer parella amb el jugador de Golf Sant Cugat, Michael Costello.

Murga y Costello van sumar un total de 138 cops després de dos jornades de competició stroke play , la primera en la modalitat Fourball mentre que la segona de diumenge, en Greensome.

Doncs bé, la parella Murga-Costello va fer 71 impactes el primer dia i 67 el segon, per acumular aquests 138 cops que els hi va donar el triomf davant un total de 39 parelles masculines, i amb un sol cop de renda sobre la parella local Manuel López-Andreu Pérez.

El president de Golf Llavaneras, Juan Camprubí, va fer entrega de les copes als campions de les categories masculina, femenina i mixte.

Murga, que només uns dies abans havia participat al nostre campionat Dobles fent parella amb Albert de Anta, on van acabar a l’11è lloc a Golf La Roca, ara ja pot dir que és campió de Catalunya oficial de la FCGolf.

Pedro Murga, en un dur entrenament.

Des de l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf el felicitem per aquest gran èxit personal i també com a representant nostre a la competició de la FCGolf.