Megia-Berasategui, la parella del moment

EL DOBLE GUANYA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PERIODISTES AMB 43 PUNTS A LA ROCA.

MANZANO-MASNOU (42), CORGOS-PERICH (40) I ROURA-MORALES (40) ELS SEGUEIXEN D’APROP.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

Berasategui, campió de Catalunya de Peridistes

Berasategui ja va ser campió de Catalunya a La Roca l’any 2023, però en el format individual.

La modalitat per parelles ha recuperat el seu protagonismo dintre de PeriodistesGolf, amb la celebració novament del Campionat de Catalunya de dobles a Golf La Roca. El títol no es disputava des del 2021, i els nous campions son totalment merescuts. Es tracta de José A. Megia i Alberto Berasategui, que es van combinar a la perfecció al recorregut vallesà per sumar un total de 43 punts.

Van ser moltes a més les parelles (entre les 22 participants) que van aconseguir superar el camp, en una diada generosa pel que fa a atorgació de hàndicap. Andrés Manzano i Albert Masnou van ser segons, amb 42 punts, i empatats al tercer lloc, amb 40, van estar Antonio Corgos-Joan Perich i Joan Jordi Roura-Rafael Morales.

Per sobre dels 36 punts també van brillar Gerard Autet-Josep Maria Farràs (39), José Carlos Sorribes-Luis Mendiola (38) i, amb 37 punts, les parelles Jordi Rios-Raimon Barneda i Joan Carles Armengol-Ferran Imedio.

Pel que fa a la classificació Scratch també van dominar Megia-Berasategui (29 punts), per davant de Corgos-Perich (28) i Autet-Farràs (27).