‘IL CAPO’ EMPORDANÈS S’ENDUU EL PREMIUM VALLESÀ AMB 40 PUNTS, PER DAVANT DE MEGIA (39) I PUIGDOLLERS (38).

PERICH TAMBÉ DOMINA L’SCRATCH AMB 30 PUNTS, QUATRE MÉS QUE BERASATEGUI I AZNAR.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

‘Il capo’ Perich, l’amo al Prat.

Golf d’alta volada el que es va veure aquest dimecres, 10 de juliol, al torneig Premium disputat a El Prat. Malgrat la calor, la exigència del recorregut groc i la rapidesa dels greens, molts dels 28 participants se les van empescar per tal d’aconseguir bones puntuacions. El millor de tots, el que va volar més alt al Prat, va ser Joan Perich, que en una jornada molt fina per part seva va guanyar tant a la classificació hàndicap, amb uns magnífics 40 punts, com a l’Scratch, amb 30.

‘Il capo’ empordanès es va imposar per molt poc marge a José A. Megía, segon amb 39 punts, i al tècnic futbolístic Albert Puigdollers, tercer amb 38. Però els quarts classificats (Alberto Berasategui, Jorge Ballesté i Rafael Morales, tots amb 37) i els setens (Bruno Ballesté, Benito Medina i Manolo Flores, amb 36) també van ser capaços de plantar cara al magnífic camp vallesà, que presentava un aspecte immillorable.

A la classificació Scratch, els perseguidors més immediats de Perich van ser Berasategi i Josep Miquel Aznar, amb 26 punts, el pare Ballesté (invitat), amb 25, i Puigdollers, amb 24.

Ara, PeriodistesGolf es pren unes merescudes vacances fins a principis de setembre, ja que el dia 4 hi ha un altre torneig de categoria Premium a l’Empordà Golf, recorregut Forest.