‘El Periódico’ es fa fort a La Roca

CINC REPRESENTANTS DEL DIARI, LIDERATS PER MAX JIMÉNEZ, COPEN LES PRIMERES POSICIONS AL SEGON TORNEIG DE LA COPA FEDERACIÓ.

GERARD LÓPEZ ÉS EL MILLOR A LA CLASSIFICACIÓ SCRATCH, AMB 23 PUNTS.

LA TRILOGIA ES COMPLETARÀ A TORREMIRONA EL PROPER 3 DE DESEMBRE.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

Un ànec segueix atentament un dels partits.

Un fet insòlit va tenir lloc aquest dimecres, 23 d’octubre, al torneig de la Copa Federació celebrat al Golf La Roca. Cinc representants del mateix medi de comunicació van copar les primeres posicions. ‘El Periódico’ es va fer fort a La Roca, destacant a més la victòria del jugador semi-local del camp vallesà Max Jiménez, que va liderar l’exhibició amb 41 punts.

Per darrera de l’especialista d’economia es van situar el ‘gastronomista’ Ferran Imedio, el ‘basquetbolista’ Luis Mendiola (ambdós amb 38 punts) i l’excap d’Esports, Albert Guasch (37). A més, Rafael Morales, arribat des del seu encauament a Cambrils, va ocupar un dels cinquès llocs, empatat a 36 punts amb Gerard Autet, Ramon Palomar i Gemma Garcia.

Poques vegades s’havia vist una cosa semblant a un dels nostres tornejos. Jordi Rios, que va jugar al grup de la tarda, es va quedar en 35 punts, molt a prop dels dominadors.

A la classificació Scratch les coses van anar més repartides. El seleccionador català de futbol Gerard López es va imposar amb 23 punts, per davant dels 22 de Rios, Albert de Anta, Alfonso Gallardo i Joan Perich.

La Copa Federació es completarà el 3 de desembre a Torremirona, on la pluja va obligar a ajornar la prova prevista pel 10 d’octubre.

El propassat 18 de setembre, a la primera etapa, al Golf Costa Brava, es van escapar hàbilment uns quants jugadors, encapçalats, com no!, pels exesportistes Alberto ‘Lobito’ Ruiz, guanyador amb 41 impresionants punts, i Jonatan Soriano (retirat a La Roca), que va golejar amb 39. Per darrera, el ‘presi’ Ramon Palomar (38) i, empatats a 37, Joan Perich, Gerard Autet i Joan Jordi Roura. Amb Perich guanyador destacat scratch (28).