Portal del Roc clausura el Pitch & Plat

EL DIMECRES, 6 DE NOVEMBRE, DIEM ADÉU A LA TEMPORADA AMB TORNEIG, DINAR I LLIURAMENT DE PREMIS.

La temporada de Pitch&Putt toca a la fi quest començament de novembre amb la celebració del tercer i últim torneig del circuit Pitch&Plat, que tindrà lloc, com és habitual, al club Portal del Roc.

Les inscripcions pel torneig ja són obertes als dos canals habitual: aquesta pàgina web o bé l’adreça electrònica inscripcions@periodistesgolf.cat. El termini acaba a les 12.00 hores del dilluns, 4 de novembre.

El torneig començarà a les 10.30 hores, amb sortida a tret, el que permetrà que després ens quedem a dinar al mateix club, on es procedirà al lliurament de premis del circuit de tres tornejos. El més important és que els tres primers classificats hàndicap i el campió scratch podran dinar de gorra, en el sentit literal (amb una gorra regalada al cap) i en el sentit figurat (gratuitament). També hi haurà alguna sorpreseta més, segons prometen els organitzadors, José Antonio Ros i Carles Garcia Guinda.

Cal recordar que, per confegir les classificacions, es tindran en compte els dos millos resultats dels tres tornejos. El dos primers es van celebrar als ja llunyants mesos d’abril i maig.

El torneig de l’abril el va guanyar Joan Bonjoch, amb 38 punts, per 34 de Feito i 33 de De la Riva. Però el maig es van unir a la lluita Miquel Almela, amb 40 punts, Edelmiro Pascual (39), Baltasar Dicente (38) i Xavi Castillo (37), entre d’altres.

A la classificació scratch, Edel ja suma 63 punts, i serà un líder difícil de desbancar.

Us hi esperem!

Desplaça cap amunt