Mor el nostre consoci Joan Rosselló

ENS DEIXA ALS 65 ANYS EL FUNDADOR DE LA PROMOTORA MUSICAL THE PROJECT.

Des del propassat dilluns, 21 d’octubre, la nostra Associació està una mica més trista i una mica més sola perquè ens ha deixat un dels nostres. Després d’una llarga malaltia es va morir Joan Rosselló, soci de PeriodistesGolf al llarg de la darrera dècada.

Tot i que no sovintejava els tornejos, Rosselló sí que apareixia de tant en tant a les nostres convocatòries, sobre tot als tornejos de Nadal de Sitges. Va entrar a l’ACPJG de la mà de l’anterior president, Jordi Casoliva.

Tot i ser un gran amant del golf, les seves absències tenien molt a veure, sens dubte, amb la seva atrafegada i exitosa vida profesional. Rosselló era cofundador de The Project, la coneguda promotora de concerts, on després es van incorporar como a socis uns altres dos membres de l’ACPJG, Tito Ramoneda i Iñaki Martí.

The Project organitza uns 400 concerts a l’any i és el responsable també de festivals catalans tan importants com el Jazz Barcelona, el Guitar Barcelona, Porta Ferrada o Idilic. L’empresa també porta la representació de grups com Oques Grasses, Els Catarres i Figa Flawas.

Entre els anys 2008 i 2011, Rosselló va ser també president de la Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC).

Et trobarem a faltar!

Desplaça cap amunt