Chafer reneix com l’Au Fènix a Golf Barcelona

EL PERIODISTA TELEVISIU SUPERA UNA LLARGA CRISI DE JOC I TORNA A SER EL D’ABANS, AMB 39 PUNTS.

JORDI RIOS ES SEGON, A TRES PUNTS, PERÒ EMPATA AMB GERARD LÓPEZ AL LIDERAT ‘SCRATCH’ AMB 24.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

Chafer ha tornat a posar el seu joc a l’hora.

Bones notícies van arribar aquest dimecres des del primer torneig de la Copa Associació, disputat a tota pastilla al Club de Golf Barcelona. Ramon Chafer, que arrossegava una crisi de joc galopant que no el deixava dormir a les nits, es va retrobar amb el seu millor joc i es va imposar als seus 22 rivals amb uns magnífics 39 punts stableford hàndicap, que podrien haver estat més de no ser pels quatre putts que va fer al darrer forat.

Chafer, petit però lluitador aferrissat, va renéixer con l’Au Fènix al camp de Sant Esteve Sesrovires i es va imposar amb autoritat a totes les adversitats, incloses la implantació d’una nova aplicació del club local que va tenir preocupat tothom una bona estona. Els tees en reparació tampoc van ajudar, com tampoc les presses imposades pel personal del camp.

Però, malgrat tot, Chafer es va mantenir fred i concentrat i va ser l’únic capaç de superar l’exigent recurregut de l’ex Masia Bach. Per darrera d’ell i de Jordi Ríos (36) es van situar Jonatan Soriano (35), Jordi Rojals (33) i, empatats a 32 punts, Gerard López, Mike Harrison Toll, Josep Maria de Porcioles i Max Jiménez.

A la classificació Scratch, Rios va manar, amb 24 punts, els mateixos que l’ex futbolista Gerard López. Una mica més enrere van quedar Toll, Joan Perich y Alfonso Gallardo, amb 20; De Porcioles, amb 19; i el gran Chafer, amb 17.

Els propers tornejos de la Copa Associació es jugaran a terres gironines, el 20 de novembre a Peralada i el 27 de novembre a Pals. Però abans, aquest dimecres, 23 d’octubre, continua l’altra trilogia, la Copa Federació, a La Roca. Ànims!

Desplaça cap amunt