ANEM A EL SALER A DISPUTAR LA RYDER CUP I LA COPA LLEVANTINA!

DE LA MA DE NACEX NEIX UN CLÀSSIC CATALUNYA-MADRID… A VALÈNCIA.

EL DUEL SERÀ PARAL·LEL A LA COPA LLEVANTINA QUE JA VAM DISPUTAR L’ANY PASSAT.

EL DOBLE TORNEIG, EL 25 I 26 DE FEBRER, MARCA L’INICI DEL NOSTRE 35è ANIVERSARI.

EL TORNEIG DE NADAL DE SITGES ATORGA DUES PLACES A L’EQUIP CATALÀ DE LA RYDER.

L’Associació compleix 35 anys en 2025 i per a celebrar-ho hem preparat una sèrie d’esdeveniments especials que esperem que atreguin a tots els nostres socis. Ja podem avançar que els dies 25 i 26 de febrer es disputarà una nova competició, molt atractiva i ambiciosa, per a la qual comptem amb el patrocini de Nacex. Es tracta de la Nacex Ryder Cup Catalunya-Madrid en dues jornades de golf ni més ni menys que en un dels millors camps d’Espanya, el Club de Golf El Saler, i estada en el Parador Nacional, hotel 5 estrelles, situat en el mateix camp.

A causa de la complexitat del sistema de classificació de la Ryder Cup i de la Copa Llevantina hem elaborat aquesta guia-reglament a fi que tots els socis puguin participar i gaudir de l’esdeveniment:

Lloc: Parador Nacional del Saler (València)

Dates: 25 i 26 de febrer de 2025

Organitzem dos tornejos al mateix temps. Tu participes només en un.

¿En quin torneig participaràs?

A) NACEX RYDER CUP

És la primera edició d’aquest torneig que patrocina Nacex. Es tracta d’un enfrontament de dos equips: Un format per la nostra associació (ACPJG) i l’altre per l’Associació de Madrid. Cada equip presentarà una alineació formada per 16 jugadors.

¿Qui es classifica?

Segons alguns requisits del patrocinador Nacex, i tenint en compte que l’organització del torneig va a càrrec de la nostra associació, els 16 participants seran els següents:

6 primers socis classificats segons l’Ordre de Mèrit final del 2024: un premi a la fidelitat als nostres tornejos i al rendiment.

4 socis de l’ACPG amb els següents requisits: Han de ser mediàtics, cares populars que ajudin per donar repercussió el torneig a diferents mitjans de comunicació. La decisió de qui són els escollits va a càrrec del capità de l’equip (Ramon Palomar).

3 membres de la junta directiva, que han de portar part important de l’organització del torneig: El capità, el delegat amb Nacex i el millor classificat en la classificació de final d’any en l’Ordre de Mèrit.

1 soci guanyador del torneig de Sitges, l’últim torneig de l’any

1 representant del patrocinador Nacex.

1 soci guanyador del sorteig que es farà durant l’entrega de premis de Sitges, per assegurar que tothom tingui opcions a ser convidat a la Nacex Ryder

Total 16 classificats

Condicionants:

–En el cas que un soci que hagi fet mèrits per classificar-se no pugui acudir al torneig, el substituirà el següent classificat de la competició en qüestió. Exemple: Si el guanyador de Sitges no pot anar-hi, el convidat serà el segon classificat. I així successivament. El mateix passa en el cas de l’Ordre de Mèrit.

–En el cas que sigui el guanyador del sorteig de Sitges qui no hi pugui anar, no es realitzarà un segon sorteig i accedirà a la Ryder Cup el següent classificat al representant del torneig de Sitges.

–En el cas que el guanyador de Sitges ja estigui classificat com a un dels millors a l’Ordre de Mèrit, el convidat vindrà del torneig de Sitges, mai de l’Ordre de Mèrit. D’aquesta manera sempre hi haurà dues places reservades per Sitges i sis que venen de l’Ordre de Mèrit.

Tipus de torneig

Una jornada serà una competició individual i l’altre per parelles.

Preu
Nacex es fa càrrec d’una habitació doble compartida per una nit, esmorzar, els green fees dels dos dies i un dinar final amb entrega de premis i sorteig benèfic.

B) COPA LLEVANTINA
Paralelament, i perquè tots els nostres socis puguin gaudir d’aquestes dues jornades en un gran camp i hotel com el Saler, es disputarà la segona edició de la Copa Llevantina que amb tant d’éxit vam posar en marxa el 2023.

¿Qui es classifica?

No hi ha fase classificatòria. Tot soci que vulgui es pot apuntar al torneig que es jugarà, com la Nacex Ryder Cup, també al Saler els mateixos dies.

Les sortides seran immediatament després de la sortida dels jugadors de la Nacex Ryder Cup.

Hi haurà una classificació específica per aquest torneig, diferents a la Nacex Ryder Cup.

Preu aproximatiu

180-200 euros que inclou: Habitació per dues persones per una nit, esmorzar, green fee per dos dies i dinar de final de festa conjuntament amb els participants de la Nacex Ryder Cup i participació en el sorteig benèfic.

Les dues jornades seran en competició individual stableford.

Al final de la segona jornada, com a cloenda, es farà un dinar amb la presència de tots els participants.

Desplaça cap amunt